Τέμπη: Στη Βοστώνη με ειδική πτήση ο επιζών του πρώτου βαγονιού
Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ βρίσκεται στη Λάρισα από χθες το βράδυ.
Με ειδική πτήση μέσω της 110 Πτέρυγας Μάχης Λάρισας και συνοδευόμενος από ομάδα επιστημονικού προσωπικού, ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας, ο επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας των Τεμπών, αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα το πρωί για τις ΗΠΑ.
Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ βρίσκεται στη Λάρισα από χθες το βράδυ και εφόσον η προετοιμασία του Βολιώτη φοιτητή εξελιχθεί όπως όλοι εύχονται, τότε ο νεαρός θα ταξιδέψει για τη Βοστώνη προκειμένου να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένο Κέντρο με απώτερο σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του, όπως αναφέρει το onlarissa, επικαλούμενο την εφημερίδα Ελευθερία.
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Ο 21χρονος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας της Hellenic Train, η οποία το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, με αποτέλεσμα 57 επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 181 τραυματίστηκαν.
Ο 21χρονος φοιτητής εδώ και 9 μήνες δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Ο 21χρονος φοιτητής ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη, όταν το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Εδώ και σχεδόν 9 μήνες, δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας στο πλευρό του το επιστημονικό προσωπικό της ΜΕΘ του ΓΝΛ, ενώ για μερικές ημέρες είχε μεταφερθεί σε Κέντρο της Γερμανίας, αλλά επέστρεψε τελικά ξανά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Λάρισας.
- Θολό τοπίο μετά τη συνάντηση των «προθύμων» με τον πρωθυπουργό
- Ανασχηματισμός στην Ουκρανία: Το κοινοβούλιο μπλοκάρει την επιλογή του Ζελένσκι για υπουργό Ενέργειας
- Βιασμός, κακοποίηση, εξευτελισμός: Ο Χούλιο Ιγκλέσιας αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη – Πολιτικός σεισμός στην Ισπανία
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
- Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
- Σαν… Αλκυονίδες οι επόμενες ημέρες – Η προοπτική του καιρού
- ΦΡΟΥΤΟΛΟΓΙΟ 2026 – Το Ημερολόγιο της Φρουτοπίας αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Πετρούπολη: Θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού έπεσε 13χρονη σε στάση λεωφορείου – Συνελήφθη 31χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)

























![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442