Μπορεί η ήττα στο Βελοντρόμ να έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή του 2ου ομίλου του Europa League, ωστόσο, η Ένωση συνεχίζει να κατέχει μια ιδιαίτερη πρωτιά: Αυτή στον τομέα των καρτών.
Ναι, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι η πρωταθλήτρια του Europa League στις κάρτες! «Βροχή» οι κίτρινες για τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», που οδηγούν την κούρσα σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μετράει 15 κίτρινες κάρτες ενώ ακολουθούν στη 2η θέση η ΛΑΣΚ από την Αυστρία και η Σέριφ από τη Μολδαβία με 11.
Όσον αφορά στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες της διοργάνωσης; Ο Ολυμπιακός έχει 9 κίτρινες εις βάρος του, ενώ ο Παναθηναϊκός μετράει μόλις 5.
Βέβαια, το παράδοξο για την Ενωση βρίσκεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Εντός των συνόρων, οι διαιτητές δυσκολεύονται αρκετά να… κιτρινίσουν τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.
Τι λένε τα μέχρι τώρα δεδομένα της Super League; Ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 11η θέση, με 18 κίτρινες εις βάρος του. Ο Ολυμπιακός μετράει 17, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα όπου έχει αντικρίσει τις λιγότερες κίτρινες στο πρωτάθλημα (10).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...