Το έργο του Μάρκο Σίλβα στη Φούλαμ είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο σ’ αυτή την πρώτη διετία του στην ομάδα και η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.
Ο Σίλβα οδήγησε τη Φούλαμ στην Premier League τη σεζόν 2021/22, ενώ πέρυσι είχε μία άκρως ικανοποιητική παρουσία μαζί της στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας πάνω απ’ τη μέση της βαθμολογίας.
Οι «κότατζερς» αποφάσισαν να πορευτούν με τον 46χρονο Πορτογάλο τεχνικό και τα επόμενα 3 χρόνια, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τρίτης (24/10) την επέκταση της συνεργασίας τους, με ένα εικαστικό το οποίο τον ανέφερε σαν genius (ιδιοφυΐα).
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο καθώς ήταν κάτι που συζητούσαμε εδώ και καιρό. Είναι πάντα καλό σημάδι όταν και οι δύο πλευρές είναι χαρούμενες και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί.
Πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η δουλειά, είχαμε δύο σπουδαίες σεζόν, και ο στόχος είναι να στηρίξουμε αυτό το σύλλογο στην Premier League. Αυτό είναι το κλειδί για το μέλλον του συλλόγου. Ας συνεχίσουμε μαζί σε αυτό το μακρύ ταξίδι», τόνισε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού.
We’re delighted to announce that Marco Silva has signed a new contract!
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.