
Ηλιούπολη: «Δεν έχω κάνει κάτι λάθος και θα το αποδείξω» λέει ο κατηγορούμενος οδοντοτεχνίτης
Ο 51χρονος ισχυρίστηκε στο Mega ότι απασχολούσε αδειούχο οδοντίατρο για τις ιατρικές πράξεις
Για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται, η οποία αφορά παράνομες οδοντιατρικές πράξεις, μίλησε στο Mega ο 50χρονος οδοντοτεχντίης που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ασθενούς ότι λειτουργούσε το οδοντιατρείο χωρίς άδεια.
«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο γι’ αυτό» είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News.
Ο 51χρονος που είναι οδοντοτεχνίτης αλλά παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος, λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις.
Απαντώντας για το ιατρείο στην Ηλιούπολη, ανέφερε: «Τώρα το άνοιξα, έναν χρόνο», ενώ για το άλλο στον Πειραιά είπε ότι δεν είναι δικό του, πρόκειται για συνωνυμία.
Στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι «δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό».
Τι είπε η δικηγόρος του
Για την υπόθεση μίλησε και η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, σχολιάζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και ο ίδιος δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.
«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε, είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο» είπε η κυρία Σπυροπούλου.
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι πρόκειται για έναν οικογενειάρχη με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο, αφού έχει διαρρεύσει το όνομά του.
«Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα για τα οποία τον κατηγορούν είναι αναληθή».
- Στενά του Ορμούζ: Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από «άγνωστα βλήματα» στα ανοιχτά των ΗΑΕ
- Δασμοί: Ο Τραμπ έχει «δίκιο να είναι κάπως απογοητευμένος», δηλώνει ο Μερτς για την επιβάρυνση του 25%
- Monster Truck στην Κολομβία παρέσυρε τουλάχιστον 38 άτομα – Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους (βίντεο)
- Δυτική Οχθη: Οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν 26χρονο Παλαιστίνιο
- Κολομβία: Δολοφονία 4 ανθρώπων σε πόλη που γειτονεύει με τη Βενεζουέλα
- Ενοπλες συρράξεις: ΠΟΥ, ΔΕΕΣ και MSF καταγγέλλουν τη γενίκευση των επιθέσεων κατά υπηρεσιών υγείας


