Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο «μαϊμού» οδοντίατρος - Έρευνα και για άλλες καταγγελίες

Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο «μαϊμού» οδοντίατρος – Έρευνα και για άλλες καταγγελίες

Η Εισαγγελία ξεκινά προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή άλλες καταγγελίες πολιτών που έφθασαν στις αστυνομικές Αρχές ώστε με ερευνηθεί όλη η δραστηριότητα του 51χρονου

Το εύρος της δράσης του 51χρονου που συνελήφθη μετά από καταγγελία ασθενούς ότι λειτουργούσε οδοντιατρείο στην Ηλιούπολη χωρίς πτυχίο, θα διερευνήσει η Εισαγγελία καθώς και άλλοι πολίτες κατέφυγαν στις Αρχές σε βάρος του.

Ο καταγγελλόμενος δήθεν οδοντίατρος, από την Ηλιούπολη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα μετά την πρώτη καταγγελία, έχοντας δηλώσει στους αστυνομικούς ότι είναι οδοντοτεχνίτης.

Ποινική δίωξη

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της άσκησης επαγγέλματος χωρίς πτυχίο και παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου.

Παράλληλα η Εισαγγελία ξεκινά, με αφορμή άλλες καταγγελίες πολιτών που έφθασαν στις αστυνομικές Αρχές, προκαταρκτική εξέταση, ώστε με ερευνηθεί όλη η δραστηριότητα του 51χρονου.

Η εισαγγελική έρευνα αφορά τα αδικήματα της απάτης και των σωματικών βλαβών και θα την διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

Πώς συνελήφθη

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενος προέβη σε ιατρική πράξη σε ασθενή, η οποία παρουσίασε επιπλοκές.

Όπως διαπιστώθηκε, οι ιατρικές πράξεις στις οποίες είχε υποβληθεί, ήταν ασύμβατες με την ιατρική επιστήμη και ενημερώθηκε επαγγελματικός σύλλογος, εκπρόσωπος του οποίου από κοινού με τον παθών μετέβησαν εκ νέου στο ιατρείο του κατηγορουμένου.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο 51χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος ασκούσε το επάγγελμά του χωρίς να διαθέτει το σχετικό πτυχίο, ούτε και τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και λειτουργίας του ιατρείου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός ιατρείου και αποδείξεις παροχής των υπηρεσιών του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024