Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Ξεσπούν τα θύματα του «μαϊμού» οδοντίατρου

Ηλιούπολη: Ξεσπούν τα θύματα του «μαϊμού» οδοντίατρου

Οι καταγγελίες των θυμάτων άρχισαν να «φωτίζουν» την παράνομη δράση του ψευτογιατρού που το έπαιζε οδοντίατρος και πληρωνόταν γι’ αυτό στην Ηλιούπολη.

Στα λόγια θυμάτων του συμπυκνώνεται η περιπέτεια που έζησαν στα χέρια του 51χρονου που εκτελούσε οδοντιατρικές εργασίες χωρίς να έχει καν πτυχίο στην Ηλιούπολη.

Στην κάμερα του Mega μιλάει ο άνθρωπος που ξεσκέπασε την παράνομη δράση του κάνοντας την πρώτη καταγγελία.

«Ήταν κακότεχνος σε όλα»

«Προσποιούνταν τον οδοντίατρο, ενώ δεν ήταν», δήλωσε στο Live News o Aλέξης Παπαδόπουλος, θύμα του ψευτογιατρού.

Η καταγγελία του κυρίου Παπαδόπουλου ήταν εκείνη που δρομολόγησε τη σύλληψη του 50χρονου. Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες επισκέψεις σε αυτό το ιατρείο και όπως μας λέει σκηνές που τον έβαλαν σε σκέψεις.

«Ήταν κακότεχνος γενικά σε όλα. Μία σειρά πολλών σφραγισμάτων που κατέρρεαν αμέσως, με έπεισε ότι ήταν η κακή ποιότητα των δοντιών μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο ψευτογιατρός τον διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά, αλλά τα προβλήματα όχι μόνο συνεχίζονται αλλά εντείνονται με το πέρασμα των ημερών.

«Έσπασε το από κάτω δόντι, δημιουργήθηκαν κύστες που είχαν ”φάει” το οστό της γνάθου», καταγγέλλει το θύμα του ψευτογιατρού.

Ο ασθενής στο σπίτι του αρχίζει να σκέφτεται και να συνδυάζει εικόνες που είδε στο ιατρείο με τα όσα περνάει.

Αποφασίζει να απευθυνθεί στις Αρχές κι η δράση του ψευτογιατρού ξεσκεπάζεται. Ο 50χρονος δηλώνει στους αστυνομικούς οδοντοτεχνίτης και παραδέχεται πως δεν είχε γνώσεις οδοντιάτρου.

«Προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατά δήλωσή του έχει γνώσεις οδοντοτεχνίτη, δεν κατέχει πτυχίο ιατρικής και ως εκ τούτου λειτουργούσε το οδοντιατρείο χωρίς να απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και εξασκήσεως επαγγέλματος, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος με την αξιόποινη πράξη του».

Νέες καταγγελίες

Ο 51χρονος κατηγορείται πως έκανε σφραγίσματα, καθαρισμούς, θεραπείες ακόμα και εξαγωγές δοντιών, χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό.

Μετά τη σύλληψη οι καταγγελίες για τη δράση του ψευτογιατρού αρχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα άτομα που καταγγέλλουν στην αστυνομία τα όσα έζησαν σε αυτό το ιατρείο, χαρακτηρίζουν την εμπειρία τους εφιαλτική.

Ο κατά τα άλλα γιατρός φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς, πως πήρε την απόφαση να ανοίξει το ιατρείο στην Ηλιούπολη για να αυξήσει τα εισοδήματά του. Με τρόπο όμως που ήταν παράνομος και υψηλότατου κινδύνου για τους ανυποψίαστους πελάτες του.

«Είναι απάτη να λες ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που δεν είσαι και να παίρνεις χρήματα γι’ αυτό» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος, θύμα του ψευτογιατρού.

Ήδη από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη δράση του 50χρονου για να διαπιστωθεί το εύρος της δράσης του 50χρονου.

Ο κατηγορούμενος οδοντοτεχνίτης, κατά δήλωσή του, μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η έρευνα συνεχίζεται και μαζί οι καταγγελίες πολιτών κάθε ηλικίας, που πλέον μαθαίνουν όλα όσα κρύβονταν πίσω από τις περιπέτειες που έζησαν στα χέρια του 50χρονου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024