Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ονειρική πρεμιέρα έκανε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Αλίμου στο Champions League. Το συγκρότημα του Πάνου Βέργου επικράτησε 14-10 της ουγγρικής Ντουναουιβάρος στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου, σε αναμέτρηση του Β΄ ομίλου, και απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μόλις 2,5 χρόνια μετά το παρθενικό παιχνίδι της ιστορίας του.
Παράλληλα, ολοκλήρωσε το ιδανικό ξεκίνημα των ελληνικών ομάδων, που πέτυχαν το «4 στα 4» στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ με την καλύτερη παίκτριά τους, Κριστίνα Γκάρντα, αλλά στη συνέχεια ο Αλιμος κράτησε απαραβίαστη την εστία του επί 12,5 λεπτά και με σερί 4-0 πήρε το «πάνω χέρι» στο ματς.
Ακόμη δύο γκολ της Γκάρντα επέτρεψαν στην Ντουναουιβάρος να μειώσε σε 4-3 στο ημίχρονο, όμως οι «μελανόλευκες» είχαν τον τρόπο, όχι απλά να διατηρήσουν το προβάδισμα, αλλά σταδιακά να «χτίσουν» και διαφορά, που έφτασε το +4 (11-7) με γκολ της Τίνας Κοντογιάννη, 5΄41΄΄ πριν τη λήξη.
Η ουγγρική ομάδα πλησίασε προσωρινά σε 11-9, αλλά δύο καλές επιθέσεις σε παίκτρια παραπάνω, με σκόρερ τις Ηρώ Καρυπίδου (κορυφαία του αγώνα με πέντε τέρματα) και Νεφέλη Χαλδαίου, «κλείδωσαν» το αποτέλεσμα.
Η επόμενη αγωνιστική (21/10) θα βρει τον Αλιμο να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σαμπαντέλ, η οποία σήμερα επικράτησε χωρίς προβλήματα της Μιλούζ 18-10.
Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τσέλιε, ο Μάρκο Νίκολιτς τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι σοβαρή παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τσέλιε.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.