Άπιαστος, ασυναγώνιστος και Παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη σερί χρονιά ο απίθανος Μαξ Φερστάπεν!
Η μαθηματική επικύρωση του -εδώ και καιρού βέβαιου- τίτλου του Ολλανδού έγινε σήμερα (7/10), πριν καν ολοκληρωθεί ο αγώνας σπριντ για το Grand Prix του Κατάρ, λόγω της εγκατάλειψης του έτερου οδηγού της Red Bull, Σέρχιο Πέρες, ο οποίος ήταν ο μόνος που θεωρητικά μπορούσε ακόμη να καλύψει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Ο Φερστάπεν έγινε ο 11ος οδηγός στην ιστορία με τουλάχιστον τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στη Formula 1 και μάλιστα τα κατέκτησε διαδοχικά, χτίζοντας τη δική του αυτοκρατορία στον χώρο.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.