Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται.
Οι Ερυθρόλευκοι είχαν προπόνηση σήμερα (3/10) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα.
Ο λόγος για τον Μουστάφα Φαλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου, ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί από το φιλικό με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, όπου δεν είχε αγωνιστεί καθόλου.
Γι’ αυτό και ο Έλληνας τεχνικός τον χρησιμοποίησε ελάχιστα στα ματς του Super Cup.
Ο Γάλλος σέντερ έμεινε εκτός προγράμματος και ακολούθησε θεραπεία, ωστόσο θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο για να διαπιστώσει ο Μπαρτζώκας αν θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Τέλος, στα καλά νέα, ο Ίγκνας Μπραζντέικις έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, καθώς τις προηγούμενες μέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενερμπαχτσέ. κάνοντας ειδική αναφορά στους Φουρνιέ και Βεζένκοφ.
Με τον Εβάν Φουρνιέ να κάνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους στην Ευρωλίγκα (είχε 32, σημείωσε 36) ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε με 104-87 και της πήρε και τη διαφορά, ενόψει πιθανής ισοβαθμίας.