Η Μαρία Σάκκαρη μετά τον θρίαμβο της στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό, ετοιμάζεται για ακόμη μια σπουδαία διοργάνωση, αυτή στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Με νίκη η Σάκκαρη προκρίνεται στα προημιτελικά
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με bye τον πρώτο γύρο, μπαίνοντας απευθείας στον δεύτερο, εκεί όπου περίμενε την νικήτρια της αναμέτρησης της Μισάκι Ντόι με την καλή φίλη της Μαρίας, Πέτρα Μάρτιτς.
Η αθλήτρια από την Ιαπωνία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 (5-7/2-6) και μαζί την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην πατρίδα της.
Πλέον η Μαρία Σάκκαρη θεέλι την νίκη απέναντι στην Ντόι (νούμερο 331 στον κόσμο) για να μπει στα προημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει είτε την Καλινίνα είτε την Γκαρσία.
Ο αγώνας της Σάκακρη με την Ντόι είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (28/9). Η ελληνίδα αθλήτρια, η οποία έφτασε σήμερα στο Τόκυο, θα παλέψει για να δώσει το παρόν στο WTA Finals.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.