Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: «Ο στόχος μου σήμερα ήταν να χαμογελάω, να απολαμβάνω, να βγω να το διασκεδάσω»

Σάκκαρη: «Ο στόχος μου σήμερα ήταν να χαμογελάω, να απολαμβάνω, να βγω να το διασκεδάσω»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη της στον ημιτελικό της Γουαδαλαχάρα, για την στήριξη των Μεξικανών, αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε το τελευταίο διάστημα.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε μετά τη νίκη της απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία, τονίζοντας πως στόχος της ήταν να χαμογελάει και να το απολαύσει, κάτι που δεν είχε κάνει εδώ και καιρό. Μάλιστα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε τον τελευταίο καιρό, αλλά και στην στήριξη των Μεξικανών.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Για το τουρνουά της Γουαδαλαχάρα: «Ένιωθα ότι αυτό είναι το μέρος για να ξεπεράσω κάποια εμπόδια και δύσκολα συναισθήματα. Δεν θέλω να γυρίσω στο US Open γιατί ανήκει στο παρελθόν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον τελικό και θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος του τουρνουά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο φέτος».

Για το ματς: «Το τελευταίο μας ματς (στην Ντόχα) ήταν ένα από τα δυσκολότερα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Ο στόχος μου σήμερα ήταν να χαμογελάω, να απολαμβάνω, να βγω να το διασκεδάσω. Είναι κάτι που δεν έχω νιώσει εδώ και καιρό. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι αν δεν μπορώ να το νιώσω εδώ, σε αυτό το στάδιο, τότε πού; Έχω ένα ακόμα ματς και θα έχω τον ίδιο στόχο. Να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μέρα μου φέτος στη Γουαδαλαχάρα».

Για την στήριξη των Μεξικανών: «Δεν έχω νιώσει αλλού τέτοια αγάπη, γι’ αυτό λέω συνέχεια ότι είναι σαν τουρνουά της πατρίδας μου. Επαναλαμβάνομαι, αλλά αυτή η στήριξη είναι το κάτι άλλο. Είμαι χαρούμενη που το ζω, υπάρχει λόγος που λέω ότι η πόλη αυτή είναι το δεύτερο σπίτι μου. Μακάρι να μπορούσα να περάσω περισσότερο χρόνο εδώ κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ταξιδεύω πολύ και δεν υπάρχει χρόνος. Νιώθω σα να έχω οικογένεια εδώ, είμαι τυχερή που έχω γύρω μου όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. στο τουρνουά».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024