Σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τη ρεβάνς της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ προχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αθανασιάδης ξεκινά αντί του Στάνκοβιτς ο οποίος είχε ενοχλήσεις, ο Σιντιμπέ αντί του Ρότα και ο Γκατσίνοβιτς μπαίνει στην ενδεκάδα, με τον Γιόνσον να μένει στον πάγκο και τον Πινέδα να πηγαίνει δίπλα στον Σιμάνσκι.
Ο Αθανασιάδης θα είναι λοιπόν στο τέρμα, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα ενώ Σιμάνσκι, Πινέδα θα είναι στον άξονα. Ο Άμραμπατ θα είναι στο δεξία άκρο της επίθεσης, ο Γκατσίνοβιτς στο αριστερό και ο Τσούμπερ πίσω από τον Γκαρσία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!