Αθώος ο Ράιαν Γκιγκς
Το δικαστήριο του Μάντσεστερ αθώωσε τον Ράιαν Γκιγκς από τις κατηγορίες που είχε κάνει η γυναίκα του περί κακοποιητικής ψυχολογικής και σωματικής συμπεριφοράς.
Ο Ουαλός πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2020 για επίθεση στην γυναίκα του και την αδερφή της, γεγονός που τον ανάγκασε να παραιτηθεί από την Εθνική Ουαλίας τον Ιούνιο του 2022.
Η υπόθεση φαίνεται πως «έκλεισε» μετά από τόσα χρόνια, αφού το Crown Court του Μάντσεστερ τον αθώωσε από αυτές τις κατηγορίες και έπειτα από δηλώσεις του δικηγόρου του δείχνει πως είναι πολύ ανακουφισμένος και έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα.
Οι δηλώσεις του δικηγόρου:
«Η θέση του ήταν πως πάντα ήταν αθώος σχετικά μ’ αυτές τις κατηγορίες.
Έχουν υπάρξει πολλά πράγματα που έχουν λεχθεί για κείνον κατά τη διάρκεια της έρευνας και της δίκης.
Κοιτάει μπροστά, θέλει τώρα να χτίσει ξανά την ζωή του και την καριέρα σαν ένας αθώος άντρας».
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι (vid)
- Σλάβια – Μπαρτσελόνα 2-4: Πέρασε από την Πράγα και βλέπει οκτάδα (vid)
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442