Το ντεμπούτο του Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο Summer League με τους Σαν Αντόνιο Σπερς δεν ήταν ιδανικό για εκείνον, αφού όπως δήλωσε δεν ήξερε ακριβώς τι έκανε στο παρκέ.
Η δεύτερη… γεύση όμως από το Νο.1 του draft ήταν εντελώς διαφορετική.
Ο Γάλλος εμφανίστηκε με ένα εντελώς άλλο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι αγωνίστηκαν δίχως το Νο.3 τον Σκουτ Χέντερσον, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των Τεξανών με σκορ 85-80.
Ο Γουεμπανιάμα έδειξε πως μπορεί να γίνει απόλυτος κυρίαρχος σε μια αναμέτρησης, τελειώνοντας το παιχνίδι με double-double, αφού μέτρησε 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 μπλοκ, σουτάροντας μάλιστα εξαιρετικά από κάθε σημείο εντός πεδιάς.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Marca σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ αναφέρει πως το πλάνο της επέκτασης που ετοιμάζει η διοργάνωση έχει μπει σε εφαρμογή. Ποιές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται