Μετά την ΑΕΚ, η Τουρκία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Τζαβέλλα, καθώς, από την Κυριακή, ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υπογράψει στην Πεντίκσπορ.
Ο 36χρονος Τζαβέλλας είπε το «ναι» στην πρόταση της νεοφώτιστης ομάδας, στην κορυφαία κατηγορία της Τουρκίας, και απομένουν τα διαδικαστικά, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Έτσι, ο Τζαβέλλας ετοιμάζεται για μια δεύτερη θητεία στην Τουρκία, αφού, για τέσσερα χρόνια, είχε παίξει στην Αλάνιασπορ.
Αξίζει να σημειωθεί πως την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζαβέλλας πήρε μέρος σε 18 αγώνες της ΑΕΚ (8 στην κανονική περίοδο της Super League, 5 στο Κύπελλο Ελλάδας και 5 στα playoffs της Super League), καταγράφοντας συνολικά 1.335 λεπτά συμμετοχής.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.