Το «χτίσιμο» των πράσινων θα γίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Μπαντ Έρλαχ, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Βιέννη.
Εκεί το τριφύλλι θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια, πριν υποδεχτεί την Χάποελ Μπερ Σερβά στις 14 Ιουλίου στη «Λεωφόρο».
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Μετά από σχεδόν ένα μήνα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στη δουλειά με ορίζοντα το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Οι Πράσινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους στις 14 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Τις πρώτες ημέρες η ομάδα θα κάνει και τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις που απαιτούνται.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Bad Erlach της Αυστρίας, στο διάστημα 25 Ιουνίου – 10 Ιουλίου. Εκεί θα δοθούν πέντε φιλικά παιχνίδια, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.
Στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης». Στις 14 Ιουλίου έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League στις 25 ή 26 Ιουλίου.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.