Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χατζηδιάκος: «Να πάρουμε τη νίκη με την Ιρλανδία – Θα τα δώσουμε όλα στη Γαλλία»

Χατζηδιάκος: «Να πάρουμε τη νίκη με την Ιρλανδία – Θα τα δώσουμε όλα στη Γαλλία»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για τα δύο προσεχή παιχνίδια της Εθνικής ομάδας κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας και μίλησε για τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο αμυντικός της Άλκμααρ τόνισε πως πρέπει να έρθει οπωσδήποτε το τρίποντο στο πρώτο παιχνίδι ενώ για εκείνο με τους «τρικολόρ» ξεκαθάρισε πως οι διεθνείς θα δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσα είπε ο Χατζηδιάκος:

Τι περιμένεις από τα δύο επικείμενα ματς:

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι με την Ιρλανδία. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα. Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γαλλία, μια πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι η δεύτερη παγκοσμίως. Αν κάνουμε εκεί ένα καλό παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Θα μπούμε στο γήπεδο να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε ότι αξίζουμε».

Για το πώς είναι το κλίμα στην Εθνική:

«Το κλίμα στην Εθνική είναι πολύ καλό τα τελευταία χρόνια. Κάναμε προπονήσεις σε διάφορα πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τα δύο ματς. Σε εκείνα τα ματς πρέπει να είμαστε στη μέρα μας. Είμαστε fit, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και θα τα κάνουμε όλα για να κερδίσουμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι το μηδέν στην άμυνα:

«Η αμυντική λειτουργία είναι πολύ σημαντική. Για μένα είναι σημαντικό μια ομάδα να ξεκινάει από το μηδέν. Έχουμε καλούς παίκτες μπροστά και μπορούμε να βγάλουμε φάσεις, ανάλογα σε τι φάση είμαστε. Αν κρατήσεις το μηδέν πάντα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσεις, Οι καλές άμυνες κερδίζουν πρωταθλήματα».

Για τον κόσμο και την επίσημη πρεμιέρα στην OPAP Arena:

«Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο. Να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει, τον χρειαζόμαστε. Έχουμε ονειρευτεί από μικρά παιδιά που βλέπαμε την Εθνική του 2004 και τις επόμενες που πηγαίναν στα τουρνουά. Το προσπαθούμε πολύ από τη δική μας πλευρά και εύχομαι ο κόσμος να το αναγνωρίσει αυτό και να μας στηρίξει».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο γι’ αυτόν το ματς με τη Γαλλία, λόγω της δυσκολίας του αγώνα:

«Είπαμε και μεταξύ μας ότι πρέπει να δείξουμε σαν ομάδα ότι αξίζουμε τη νίκη και με τη Γαλλία ότι είναι καλό τεστ να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε. Σημαντικό είναι να μπούμε σαν ομάδα και όχι να δείξει ο καθένας τι μπορεί.

Προσωπικά, λέγοντας υπάρχει ένας Εμπαπέ, αλλά έχουν άλλους 3-4 παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι ένα πολύ καλό τεστ και για μένα δεν θα αλλάξει κάτι. Όπως μπαίνω σε κάθε παιχνίδι, έτσι θα μπω και σε αυτό».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024