Στη θάλασσα του λιμανιού στην Καβάλα, βρέθηκε ένας αδέσποτος σκύλος, έπειτα από κλωτσιά που δέχτηκε από περαστικό.
Το περιστατικό συνέβη στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, όπου υπάρχουν πλωτές εξέδρες. Ο σκύλος βρέθηκε στα παγωμένα νερά, με τον «δράστη» να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του, (χωρίς όμως να πείθει), λέγοντας σε φίλο του, ότι το ζώο του επιτέθηκε και έριξε την κλωτσιά για να γλιτώσει.
Εσπευσαν να βοηθήσουν τον σκύλο
Ευτυχώς κάποιοι δεν έμειναν απαθείς. Έσπευσαν στο σημείο, έπιασαν τον άτυχο σκυλάκο, που πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια και τον έβγαλαν από τη θάλασσα.
Στην επιχείρηση διάσωσης του αδέσποτου σκύλου, συμμετείχαν, σύμφωνα με την proininews.gr, και άντρες του λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο.
Δείτε τις εικόνες με τις στιγμές που ο σκύλος βρισκόταν μέσα στη θάλασσα του λιμανιού στην Καβάλα:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.