Η Παρτιζάν νίκησε την Τσεντεβίτα Ολίμπια για το 1-0 στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος από τη γενικότερη απόδοση των παικτών του.
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας έκανε η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, νικώντας με 85-70 την Τσεντεβίτα Ολίμπια.
Ωστόσο ο Σέρβος προπονητής δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τους παίκτες του στην αναμέτρηση και κατά τη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Η ομάδα του λοιπόν επέτρεψε στην αντίπαλό της να πάρει 27 επιθετικά ριμπάουντ στο ματς μόλις ένα λιγότερο από τα συνολικά των «ασπρόμαυρων» (50-28).
Έτσι ο Ζοτς ανέφερε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου:
«Αναρωτιέμαι ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχε τέτοια διαφορά στα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν έτσι από την αρχή. Μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν ήταν απλά ο Όμιτς, ήταν και οι βοήθειες που υπήρχαν.
Συγκέντρωση, θέληση, επιθυμία. Δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου μια ομάδα να υπερισχύει έτσι σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όχι μόνο κόντρα σε εμάς, γενικά. Δεν γίνονται αυτά ούτε σε φιλικά ματς με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής. Μιλήσαμε γι’ αυτό ώστε να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το εύστοχο πέμπτο χτύπημα του Πάντοβιτς έδωσε τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ, αποβλήθηκε ο Χάβι.
Η Βικτόρια Πλζεν εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο της πράσινης άμυνας στο 62ο λεπτό και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 τον Παναθηναϊκό. Δείτε το γκολ.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Ζρίνσκι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Ζρίνσκι για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.