Με Στάνκοβιτς και… ενδεκάδα πρωταθλήματος στον τελικό η ΑΕΚ (pic)
Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Χωρίς εκπλήξεις και με τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούσε κατά κόρον βασικούς στο πρωτάθλημα παρατάσσει την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Μοναδική αλλαγή ο Στάνκοβιτς που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια αντί του Αθανασιάδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής και στον πάγκο θα κάτσει ο Θεοχάρης.
Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην άμυνα και τους Σιμάνσκι, Πινέδα στον άξονα. Ο Ελίασον θα είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Γκατσίνοβιτς στο αριστερό και ο Τσούμπερ πίσω από τον Γκαρσία.
Στον πάγκο: Θεοχάρης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Φερνάντες και Ζίνι.
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λειτουργία του τουρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Συναγερμός στην αγγλική αστυνομία για τον ημιτελικό Κυπέλλου Τσέλσι – Λιντς στο Γουέμπλεϊ
- Καρεμπέ: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»
- Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός είναι δικαιωματικά το No1 αυτή τη στιγμή»
- Να δει το «αύριο» και όχι το «σήμερα»
- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- LIVE: Λέτσε – Αταλάντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442