Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες εκλογές με την κορούλα της παρέα
Η παρουσιάστρια είναι αχώριστη με την μονάκριβη της, την Ολίβια που είναι πλέον 6 μηνών.
Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε το πρωί της 21ης Μαΐου στην Καλλιθέα για να ασκήσει και εκείνη το εκλογικό της δικαίωμα.
Στις κάλπες με την μικρούλα
Μάλιστα, η επιχειρηματίας και Youtuber πήρε μαζί της και την μόλις έξι μηνών κόρη της, Ολίβια. Η Μαίρη Συνατσάκη με χαρά πόζαρε αγκαλιά με το μωρό της, έξω από το εκλογικό κέντρο και δημοσίευσε την φωτογραφία στα social media.
Πάμε λοιπόν πιτσίνι μου
«Της λέω Λίβι σήκω πάμε Καλλιθέα να ψηφίσουμε! Ούτε εκατό χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που μας έδωσαν αυτό το δικαίωμα σε τούτη την χώρα. Σε βουλευτικές εκλογές, οι Ελληνίδες ψήφισαν για πρώτη φορά μόλις στις 19 Φεβρουαρίου του 1956. Τ’ ακούς;! Πάμε λοιπόν πιτσίνι μου» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησης.
- Politico: Ο Μερτς λέει στους Γερμανούς να είναι εργατικοί σαν τους Έλληνες και όχι τεμπέληδες
- Ρομπότ αντί εργαζομένων; Μη βιάζεστε συνιστούν ειδικοί – Γιατί οι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι
- Απανωτά σοκ, ελλείψεις προσφοράς και στεγαστική κρίση – Οι λόγοι που το σπίτι έχει γίνει η κύρια ανησυχία των Ευρωπαίων
- LIVE: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
- Σάλος στις ΗΠΑ για τα αρχεία Έπσταϊν: Κατηγορίες κατά της Παμ Μπόντι για συγκάλυψη και πολιτική παρέμβαση
- Αυτοί είναι οι «12» του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ





