«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με απλή αναλογική και απλή λογική» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, στο νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Στο νέο σποτ πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τονίζει ότι «τέσσερα χρόνια η αδικία έγινε καθεστώς, στοχοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι ισχυροί έγιναν ισχυρότεροι».
«Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή», είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας στους πολίτες.
Το μήνυμα Τσίπρα στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με απλή αναλογική, αλλά και με απλή λογική. Τέσσερα χρόνια τώρα, η αδικία έγινε καθεστώς.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπάτησε τη μεσαία τάξη, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Στοχοποίησε τους εργαζόμενους και τους νέους. Και οι ανισότητες διευρύνθηκαν.
Οι ισχυροί έγιναν ισχυρότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Στις 21 του Μάη, όμως, έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.
Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουμε τον δρόμο για την αλλαγή. Με μια κυβέρνηση προοδευτική, που θα είναι δίπλα στις ανάγκες μας, στη ζωή μας. Με αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών.
Με ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Με ένα ισχυρό και αξιόπιστο ΕΣΥ. Με αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας. Με στήριξη των νέων, των γυναικών και των ανθρώπων της δημιουργίας. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς ρουσφέτι, αναξιοκρατία και διαφθορά.
Βάζουμε τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη. Κάνουμε την Ελλάδα χώρα ευρωπαϊκή.
Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας