Βασίλης Λεβέντης: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες, αλλά δεν είμαι σαν τον… Γεωργούλη»
Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Στο φλερτ που δέχεται από τις γυναίκες και στα ρουσφέτια που του έχουν ζητήσει κατά καιρούς, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Βασίλης Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Αλέξη Γεωργούλη.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον τρόπο που οι γυναίκες τον προσεγγίζουν δεν δίστασε να πει ότι πηγαίνουν στο γραφείο, του κλείνουν το μάτι και αφήνουν υπονοούμενα, όμως ο ίδιος δεν «πέφτει» σαν… τον Γεωργούλη.
Οι δηλώσεις αυτές γίνονται μετά την καταγγελία για βιασμό που αντιμετωπίζει ο ευρωβουλευτής από 38χρονη.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη:
Ποιο είναι το πιο περίεργο ρουσφέτι που σας έχουν ζητήσει;
Πολλά μου έχουν ζητήσει. Αλλοι μου ζητούν τα ναύλα τους να πάνε στην Κρήτη, άλλοι μου ζητούν 20.000 να βάλουν βουλευτές, νομίζοντας ότι έχω λεφτά.
Πιτσιρικάς τι θέλατε να γίνετε;
Ηθελα να γίνω μηχανικός ή γιατρός και επέλεξα να γίνω το πρώτο.
Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν;
Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Πιστεύω ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη ζημιά η υπόθεση Γεωργούλη, όπως και για τη Ν.Δ. είναι μεγάλη ζημιά τα Τέμπη και ο Πάτσης.
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)





![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442