Παναθηναϊκός: Μέσα ο Γκριγκόνις με Παρτιζάν, εκτός ο Μαντζούκας
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Euroleague κόντρα στην Παρτιζάν με τον Γκριγκόνις να προπονείται κανονικά και τον Μαντζούκα να μένει εκτός.
Τελευταία αγωνιστική της Regular Season αύριο στη Euroleague για τον Παναθηναϊκό που δεν κυνηγάει κάτι αλλά θέλει να κλείσει την ευρωπαϊκή του πορεία με μια καλή τουλάχιστον εμφάνιση και προετοιμάζεται για ένα δύσκολο ματς της 34ης αγωνιστικής κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι (14/4, 21:30).
Οι «πράσινοι» λοιπόν στη σημερινή προπόνηση είδαν τον Μάριους Γκριγκόνις να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα την ώρα που ο Λευτέρης Μαντζούκας έμεινε εκτός.
Αξίζει να σημειωθεί πως το «τριφύλλι» βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ μόλις 11 νίκες 22 ήττες την ώρα που η Παρτιζάν είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 19 νίκες 4 ήττες.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.