Άσχημα νέα για Σιντιμπέ και Άμραμπατ
Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νόρντιν Άμραμπατ επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη με θλάσεις και θα μείνουν εκτός δράσης το επόμενο διάστημα.
Δεν ήταν όλα τα νέα καλά για την ΑΕΚ από τη νίκη στην Τούμπα. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νόρντιν Άμραμπατ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις καθώς αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από το ματς και τα νέα ήταν δυσάρεστα.
Ο Γάλλος μπακ έχει υποστεί θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο και επειδή δεν πρόκειται για ελαφριά θλάση, δύσκολα φαίνεται πως θα αγωνιστεί ξανά πριν τη διακοπή του Πάσχα.
Από την άλλη, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο. Είναι ένα σημείο ιδιαίτερα απαιτητικό και αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος άσος σίγουρα θα είναι εκτός (τουλάχιστον) από το προσεχές ματς με τον Βόλο.
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442