Την απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισαν οι άνθρωποι του συλλόγου, με τον Γερμανό τεχνικό να πληρώνει το… μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Νάγκελσμαν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν με το μόνο που απομένει να είναι μόνο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των Βαυαρών.
Μάλιστα, οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν βρει και τον αντικαταστάτη του, καθώς σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο ο Τόμας Τούχελ είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.
Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Μπάγερν και πλέον προετοιμάζονται τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί και επίσημα η πρόσληψη.
🚨 Exclusive news confirmed: Julian Nagelsmann is set to be sacked with an immediate effect as FC Bayern coach. #FCBayern
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Θύμα δολοφονίας έπεσε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Μάριο Πινέιντα και η σύζυγός του στον Ισημερινό, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν έξω από κατάστημα – Σκληρό βίντεο.
Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς Αλβανού, μεσοεπιθετικού, Γιουλιάν Σέχου, είναι κι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πολωνία.
Καταιγιστικές εξελίξεις στην Κραϊόβα μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, με τον ρουμανικό σύλλογο να λύνει το συμβόλαιο του Λιές Ουρί, του παίκτη που έκανε το μοιραίο πέναλτι πάνω στον Βίντα στις καθυστερήσεις.