Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των πλέι οφ της Super League, με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά», ο Αρης τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Βόλος τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.
Στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει την κανονική περίοδο της Super League με 61 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ τερμάτισε δεύτερη με 59 πόντους.
Ο Ολυμπιακός, που πέτυχε χθες μια σπουδαία νίκη στην Opap Arena απέναντι στην Ενωση και μπαίνει με άλλον αέρα στα πλέι οφ, θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο, ενώ στο άλλο ματς της πρεμιέρας ο Αρης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Τα παιχνίδια της πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο (18-19/3), ενώ μετά θα υπάρξει διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και τα πλέι οφ θα συνεχιστούν το διήμερο 1-2 Απριλίου. Η δεύτερη στροφή των φετινών πλέι οφ περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Ολυμπιακός – Αρης, Παναθηναϊκός – Βόλος και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.
Υπενθυμίζουμε τη βαθμολογία με την οποία μπαίνουν στα πλέι οφ οι ομάδες:
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.