Το παρών στο μεγάλο καρναβάλι της Πάτρας, που αναβίωσε μετά από αρκετά χρόνια, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Η Πάτρα μετά από αρκετά χρόνια ξανά χορεύει με τους ρυθμούς του Καρναβαλιού, απογειώνεται με χαρά» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στους παρουσιαστές, κατά την έναρξη της μεγάλης παρέλασης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Παράλληλα καλωσόρισε τον κόσμο στη μεγάλη καρναβαλική γιορτή της Πάτρας και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.