Στους ρυθμούς της Αποκριάς και των παραδόσεων μπήκαν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του Ναυπλίου το Σάββατο το βράδυ, αναβιώνοντας το κλασσικό και αγαπημένο βενετσιάνικο καρναβάλι.
Σε ρυθμούς καρναβαλιού όλη η πόλη
Τα ντόμινο ξεκίνησαν από τη πλατεία Δημαρχείου προαναγγέλλοντας την άφιξη της μεγάλης ομάδας καλλιτεχνών Θεάτρου Δρόμου, τους Hellix Action Theatre. Όλοι μαζί κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος χορεύοντας και δίνοντας ρυθμό στο Ναύπλιο.
Η συμμετοχή των καλλιτεχνών και τεράστιες μαριονέτες
Ξεχωριστή ήταν και η ομάδα Art25 από εικαστικούς, εικονογράφους, κουκλοπαίκτες, θεατρολόγους που ζουν και εργάζονται στο Ναύπλιο και από εθελοντές της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τις γιγάντιες μαριονέτες κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις.
Στη συνέχεια, στα μπαλκόνια των κτιρίων της πλατείας Συντάγματος, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την Πειραματική σκηνή του ΔΟΠΠΑΤ που χόρεψαν ταραντέλα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής