Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο υπάλληλος
Ο 35χρονος που τραυματίστηκε από τον δράστη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας
Τρόμο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση της ένοπλης ληστείας σε βενζινάδικο στο Βατώντα Ευβοίας, η οποία σημειώθηκε το βραδύ του Σαββάτου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.30 το βραδύ, ενώ όταν εισέβαλε ο ένοπλος κακοποιός στο βενζινάδικο υπήρχαν δύο υπάλληλοι μέσα.
Υπάλληλος του βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή που του «κόλλησε» μια καραμπίνα στο κεφάλι ζητώντας του τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου, εκείνος όμως φέρεται να αρνήθηκε να τους αποκαλύψει.
Nοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ο δράστης φορούσε κουκούλα και εισέβαλε στο μαγαζί από τα χωράφια, απείλησε τον έναν υπάλληλο με την καραμπίνα να του δώσει τα χρήματα, στην προσπάθειά του ο δεύτερος υπάλληλος να τον αποτρέψει τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον ληστή.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του evima.gr, o 35χρονος που τραυματίστηκε από τον δράστη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και γίνονται ενέργειες να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών διότι φέρει κακώσεις θώρακος κεφαλής και χρειάζεται να τον παρακολουθήσει νευροχειρουργός.
- Ουκρανία: Δέκα τραυματίες και πλήγματα σε υποδομές στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών drones
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Α’)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442