Σκηνές χάους στη Φρανκφούρτη, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αποψινού (22:00) μεγάλου αγώνα ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Νάπολι για τους «16» του Champions League, καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη, ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οπαδοί της Άιντραχτ επιτέθηκαν σε οπαδούς της Νάπολι που ταξίδεψαν ως τη Φρανκφούρτη, με τα επεισόδια να ξεκινούν σε μπαρ στη λεωφόρο Σβάιτσερ.
Η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε εννέα συλλήψεις, ενώ όπως τονίζουν τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης υπήρξαν δύο επιθέσεις στο ίδιο σημείο με διαφορά δύο ωρών και τρεις τραυματισμοί.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR