Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η κίνηση του Σλούκα για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Η κίνηση του Σλούκα για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Ο Κώστας Σλούκας στέκεται εμπράκτως στο πάλι των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία, καλώντας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να βοηθήσουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι μέρες μπορεί να περνούν από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία, ωστόσο είναι χιλιάδες εκείνοι που ακόμα παλεύουν να ξεπεράσουν την καταστροφή και να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Ο Κώστας Σλούκας, που αγωνίστηκε στη γειτονική χώρα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε για 5 χρόνια, αποφάσισε να βοηθήσει κι εκείνος σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε πως θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη και έδωσε αναλυτικές οδηγίες προς όσους θέλουν να συνδράμουν.

Η ανάρτηση του Σλούκα:

«Η σκέψη και οι προσευχές μου είναι από την πρώτη ημέρα σε κάθε άνθρωπο στην Τουρκία και την Συρία που χάνει τους αγαπημένους του. Στον πιο τραγικό σεισμό των τελευταίων χρόνων, δε μπορώ παρά να πονέσω όταν εκεί έχω ζήσει από τα ωραιότερα χρόνια της αθλητικής μου καριέρας.

Η αγάπη είναι πάνω από τα χρώματα. Πάνω από τις έριδες. Πάνω από τον φόβο. Η αγάπη είναι αυτή που μας ωθεί όλους να στηρίζουμε κάθε τέτοιο αγώνα. Δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η πράξη.

Θέλω να βοηθήσω ενεργά και τον λαό της Τουρκίας για τον οποίο είμαι ευγνώμων αλλά και τον λαό της Συρίας. Σίγουρα ένα θέλω δεν αρκεί ούτε ένας μόνος φτάνει. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε!

Θερμή παράκληση, να είστε δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια! Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης στο Γυμναστήριο & Φυσικοθεραπευτήριο του Alliance, που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, στην Θεσσαλονίκη.

Απλά πράγματα, μια κουβέρτα, μια παιδική τροφή. Ο καθένας ό,τι μπορεί, και όπως μπορεί. Γιατί και η παραμικρή βοήθεια κάνει τη διαφορά. Γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για ένα καλύτερο αύριο.

Για να βοηθήσετε παρακαλώ δείτε τα προφίλς μας: @alliance.fitness.center_skg
@physio.alliance για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς,
Κώστας».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024