Τα χνάρια του πατέρα του φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει, ο γιός του Ριβάλντο.
Ο 16χρονος Ισακέ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την πορτογαλική Βιζέλα, στην οποία θα αγωνίζεται αρχικά για λογαριασμό της ομάδας Κ17.
Μάλιστα, ο ίδιος ο «Ρίμπο», που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, με δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον δεύτερο γιο του, που επίσης αγωνίζεται στην Βιζέλα.
«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που δίνει η Βιζέλα στα δύο μου παιδιά. Θα είναι καλό για τον Ισακέ λόγω της δομής που έχει ο σύλλογος, λόγω της φιλίας που έχω με τον πρόεδρο και λόγω της πόλης που με υποδέχτηκε πολύ καλά.
Ελπίζω να μπορούν να μάθουν. Ο Ισακέ είναι επιθετικός, του αρέσει να σκοράρει και να είναι πιο κοντά στην περιοχή. Καθώς είναι μόλις 16 ετών του λέω ότι θα βρει ακόμα τη θέση του στις προπονήσεις. Ξεκίνησα επίσης στο νούμερο εννέα, έπαιξα στα αριστερά και κατέληξα στο νούμερο 10, θέση όπου έγινα ο καλύτερος στον κόσμο».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.