Φοιτητές προπηλάκισαν τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου, διαμαρτυρόμενοι για την ηλεκτρονική διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών.
«Είναι η γνωστή μειοψηφία, η οποία θέλει με τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές ενέργειες να επιβάλλει την άποψή της. Δεν το πέτυχε τρεισήμισι χρόνια, δεν θα το πετύχει και τώρα. Αυτά τελειώσανε» δήλωσε ο πρύτανης.
Δείτε το βίντεο:
Διαμαρτυρία για τις εκλογές
Νωρίτερα, οι φοιτητές του πανεπιστημίου είχαν πραγματοποιήσει διαμαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών στα όργανα του ιδρύματος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας