Το Περιστέρι έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με το 77-64 επί του ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το ματς ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι που ήταν κομβικό για την πρόκριση.
Όσα είπε ο Σπανούλης:
Για το παιχνίδι: «Γνωρίζαμε πως αν δεν παίξεις άμυνα στον ΠΑΟΚ, που είναι ταλαντούχα ομάδα, θα έχεις πρόβλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και κάναμε σημαντικό βήμα για την πρόκριση.
Για την ΑΕΚ στον ημιτελικό: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τα δύο ματς με την ΑΕΚ. Είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και θα προσπαθήσουμε να έχουμε παρόμοια ή και καλύτερη εμφάνιση».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.