Φωτιά στο πρωτάθλημα της Super League τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Και τεράστιο πλέον το ενδιαφέρον για την κατάταξη των ομάδων πριν από τα playoffs. Θα δούμε εκεί ένα πρωτάθλημα που θα το διεκδικήσουν τέσσερις ομάδες; Θα φανεί στη σκηνή.
Το σίγουρο είναι πως όλα θα κριθούν ως τα μέσα Μαρτίου. Στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στις δικαστικές αίθουσες καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον… αστερίσκο του Ατρόμητος-ΑΕΚ.
Τι ματς απομένουν στους τέσσερις μνηστήρες ως και την 12η Μαρτίου. Το πρόγραμμα είναι λιτό, κατανοητό. Και γεμάτο από ντέρμπι. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Ολυμπιακός συν μπόλικες επικίνδυνες «εξόδους για όλους». Σα να λέμε:
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.