Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Χάμες και Μπιέλ
Τα τελευταία νέα για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, που έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που τραυματίστηκε στην Opap Arena.
Το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στην αναμέτρηση που ακολουθεί την Δευτέρα (13/2) στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό για την Super League.
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τους Πειραιώτες να θέλουν να αφήσουν πίσω τους όσα συνέβησαν στην Opap Arena και να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Μίτσελ μάλιστα έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι της Δευτέρας, με τον Ισπανό να «πονοκεφαλιάζει» για τους Χάμες Ροντρίγκες και Πεπ Μπιέλ.
Η κατάσταση των τραυματιών
Ο Κολομβιανός τραυματίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι του Κυπέλλου, ενώ ο Ισπανός έπαιξε βασικός στην Opap Arena και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου λόγω τραυματισμού.
Δύο σημαντικοί παίκτες για τον Ολυμπιακό, στους οποίους στηρίζει πολλά ο Μίτσελ, με τον Ισπανό να χρησιμοποιεί αμφότερους ως βασικούς στις περισσότερες αναμετρήσεις.
Ποια είναι, όμως, η κατάσταση των δύο μεσοεπιθετικών; Θα μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Δευτέρας; Ο Χάμες Ροντρίγκες νιώθει καλύτερα τις τελευταίες ώρες και όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου.
Αντίθετα, τα νέα για τον Πεπ Μπιέλ δεν είναι και καλά, καθώς παρότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χάσει το παιχνίδι της Δευτέρας και θα προσπαθήσει να προλάβει αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τη Λαμία (19/2) στην πόλη της Φθιώτιδας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Χάμες φέτος έχει αγωνιστεί σε 19 ματς με τον Ολυμπιακό, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ ο Μπιέλ έχει 25 συμμετοχές, με 6 γκολ και 3 ασίστ.
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
- Μπαρτζώκας σε Μπόλντγουιν: «Σε αγαπάμε γι αυτό που έκανες στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Ο Μπραχίμ Ντίαζ πανηγύρισε το Κόπα Άφρικα στο… Μπερναμπέου (vid)
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442