Ο Μίτσελ μίλησε για την επίσκεψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι σημείο αναφοράς και στην κοινωνία πέρα από τον αθλητισμό.

Με αφορμή την επίσκεψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο έργο αλλά και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι για αυτά τα παιδιά.

Ο Ισπανός προπονητής Μεταξύ άλλων ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο έργο του ιδρύματος, στη μάχη που δίνουν τα παιδιά εκεί αλλά και αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι. Να σταθούμε στο πλάι αυτών των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολυμπιακός: Δοκιμασία στο Βερολίνο με στόχο την παραμονή στην κορυφή

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ»:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την κ. Βαρδινογιάννη για όσα έχει προσφέρει και για ότι συνεχίζει να προσφέρει, είναι πολύ σημαντικό και της εύχομαι να έχει τη δύναμη να συνεχίσει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεί στο πλευρό αυτών των παιδιών γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία.

Είναι κάτι αυτονόητο και προσωπική δέσμευση για τον καθένα μας. Όλοι πρέπει να είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών, όλοι πρέπει να… ξεβολευτούμε από τη ζωή μας και να έρθουμε εδώ να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr