Το… NBA κάρφωμα του Παπανικολάου κόντρα στην Άλμπα
Ο Κώστας Παπανικολάου πρόσφερε μια εντυπωσιακή φάση σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα, η οποία ήταν βγαλμένη από το NBA.
Ο Κώστας Παπανικολάου, είναι ένα πραγματικό πολυ-εργαλείο μέσα στο γήπεδο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, προσφέροντας με το ίδιο πάθος σε άμυνα και επίθεση.
Είναι και ορισμένες στιγμές όμως όπως φαίνεται που ο «Παπ», θυμάται την θητεία του στον μαγικό κόσμο του NBA όπως στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, όπου πρόσφερε μία φάση που σίγουρα θα είναι υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού λοιπόν, λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, έφυγε στον αιφνιδιασμό μετά από κλέψιμο του Τόμας Γουόκαπ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την υπέροχη ασίστ του Αμερικανού, καρφώνοντας εντυπωσιακά στο καλάθι των Γερμανών και πάνω από τον Μάλτε Ντέλοου, κερδίζοντας και το φάουλ.
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση μπήκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Με Τσέριν, Τουμπά και Σάντσες η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα με τον Κώτσιρα