Μεταμορφωμένη επέστρεψε στην Bundesliga από τη διακοπή η Κολωνία που διέλυσε με 7-1 τη Βέρντερ Βρέμης και την πλησίασε στον πόντο.
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο μέρος όπου ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα. Από αντεπίθεση στο 9′ ο Μάινα έκανε το 1-0, με τον Τίγκες να γράφει το 2-0 με ωραία τελείωμα στο 16′ και ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 3-0 πέντε λεπτά αργότερα με απίθανο σουτ από το κέντρο.
Ο Σκίρι στο 30′ έκανε το 4-0 για την Κολωνία και στο 36′ ο Χουσεΐνμπασιτς το 5-0, για να μειώσει σε 5-1 στο 39′ ο Φούλκρουγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κολωνία πέτυχε ακόμη δύο γκολ, ισοπεδώνοντας τη Βέρντερ. Ο Σκίρι στο 54′ έκανε το 6-1 με ψαλιδάκι και ο Φριντλ με αυτογκόλ στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.