Οριστικά 23 αγώνες θα περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα, καθώς οι διοργανωτές οριστικοποίησαν ότι δεν θα υπάρξει αντικατάσταση του γκραν πρι της Κίνας, το οποίο ματαιώθηκε τον Δεκέμβριο, λόγω των περιορισμών που ίσχυαν μέχρι πρότινος στην ασιατική χώρα για την πανδημία του κορωνοϊού.
Αν και οι περισσότεροι περιορισμοί έχουν έκτοτε αρθεί, το κινεζικό γκραν πρι μένει για τέταρτη σερί χρονιά εκτός προγράμματος και, παρότι εξετάστηκαν κάποιες εναλλακτικές λύσεις, αποφασίστηκε τελικά να μην προστεθεί άλλος αγώνας στους υπάρχοντες 23 (που είναι έτσι κι αλλιώς ρεκόρ για τη Φόρμουλα Ενα).
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 θα αρχίσει στις 5 Μαρτίου στο Μπαχρέιν. Η ματαίωση του κινεζικού γκραν πρι, που θα γινόταν στις 16/4 στη Σανγκάη, αφήνει ένα κενό τεσσάρων εβδομάδων ανάμεσα στον αγώνα της Αυστραλίας (2/4) και στον αμέσως επόμενο, που θα γίνει στις 30 Απριλίου στο Αζερμπαϊτζάν.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Κρίσιμη η κατάσταση του 80χρονου προπονητή, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μετά από καρδιακές επιπλοκές – Απορρίφθηκε αίτημα της οικογένειας για διακομιδή στη Βιέννη.