Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα «σενάρια» για Ζιντάν
Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρείται ακόμα πιθανό να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κριστόφ Γκαλτιέ.
Η φημολογούμενη συνεργασία του Ζινεντίν Ζιντάν με την γαλλική ομοσπονδία δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα παραμείνει προπονητής των «πετεινών», μέχρι το 2026.
Ένα από τα ερωτήματα που ψάχνει απάντηση στην διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή, είναι το μέλλον του «Ζιζού». Στην Ισπανία, μιλούν ήδη για επιστροφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται κάποιος χρονικός ορίζοντας. Καθώς, όλα θα εξαρτηθούν από το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι, ενώ στην Ιταλία η Γιουβέντους φαίνεται να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Γάλλο προπονητή.
Όσον αφορά στις φήμες για την εθνική Βραζιλίας, πιθανώς θα παραμείνουν φήμες, δεδομένου ότι ο Ζιντάν, δεν φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει κάποια εθνική ομάδα, εκτός από αυτήν της Γαλλίας.
Την ίδια στιγμή, η ομάδα που παραμένει πάντα μία σοβαρή υποψηφιότητα για το προπονητικό μέλλον του «Ζιζού», είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι γεγονός, ότι οι Καταριανοί ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Γαλλίας, επιθυμούν διακαώς αυτήν την συνεργασία. Μάλιστα, σε σχετικά δημοσιεύματα, είχε αναφερθεί και η παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ στο πλευρό του Ζιντάν.
Η ισπανική εφημερίδα «Marca»… αναζωπυρώνει το θέμα, αναφέροντας ότι το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί ΣΖ, θα εξαρτηθεί από την πορεία της γαλλικής ομάδας στο Champions League.
Σε περίπτωση μία νέας αποτυχίας, εκτιμάται πως ο Ζινεντίν Ζιντάν, θα είναι ο «εκλεκτός». Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις. Η εφημερίδα εξηγεί, ότι ο «Ζιζού» θα ήθελε τον Ουσμάν Ντεμπελέ, του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, πριν από λίγους μήνες, είναι μόλις 50 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που θεωρείται «ψίχουλα» για τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν.
Παράλληλα, η «Marca» προσθέτει ότι ο Νεϊμάρ θα έφευγε σίγουρα σε περίπτωση άφιξης του Ζιντάν, ακόμη κι εάν ο Γάλλος τεχνικός, δεν ζητούσε την αποχώρησή του. Ταυτόχρονα, η ισπανική εφημερίδα, εξακολουθεί να επιμένει στην ιδιαίτερη σχέση του Ζιντάν με τον Μπαπέ και εξηγεί ότι ενδεχόμενη συνεργασία του «Ζιζού» με τους «πρωτευουσιάνους» θα ήταν μια… ανάσα για τον νεαρό επιθετικό
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442