Σύμφωνα με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ, η ιδιοκτήτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, QSI (Qatar Sports Investments), προσανατολίζεται στην αγορά ενός αγγλικού συλλόγου και μάλιστα, ήδη, έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις με τους διοικούντες την Τότεναμ.
Οπως προκύπτει από τα σχετικά δημοσιεύματα, τα «αφεντικά» των δύο πλευρών, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Ντάνιελ Λέβι, συζήτησαν την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο, πως έχουν τεθεί οι βάσεις διαπραγμάτευσης για την εξαγορά της ομάδας του Λονδίνου και σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Και τώρα οι δυο τους. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στον τελικό του Allwyn Final 8 (21/2, 20:00) του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε τα στατιστικά της αναμέτρησης των «αιωνίων» αντιπάλων
Η Νόα νίκησε 1-0 την Αλκμαάρ, στο ένα ζευγάρι από όπου μπορεί να προκύψει η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Conference League. Ισόπαλες Ζρινίσκι-Κρίσταλ Πάλας και Όλομουτς-Λοζάνη, προνάδισμα η Λεχ.