Σύμφωνα με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ, η ιδιοκτήτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, QSI (Qatar Sports Investments), προσανατολίζεται στην αγορά ενός αγγλικού συλλόγου και μάλιστα, ήδη, έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις με τους διοικούντες την Τότεναμ.
Οπως προκύπτει από τα σχετικά δημοσιεύματα, τα «αφεντικά» των δύο πλευρών, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Ντάνιελ Λέβι, συζήτησαν την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο, πως έχουν τεθεί οι βάσεις διαπραγμάτευσης για την εξαγορά της ομάδας του Λονδίνου και σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.