Η Λαμία δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ και ηττήθηκε με σκορ 3-0, δεχόμενη δύο τέρματα στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.
Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε στις δηλώσεις του πως οι παίκτες του έμειναν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, ενώ τόνισε ότι δεν του άρεσε όσα έγιναν στο τελευταίο πεντάλεπτο.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Παντελίδης:
«Νομίζω πως στο μεγαλύτερο μέρος που παιχνιδιού σταθήκαμε καλά αλλά έχω παράπονο από το τελευταίο πεντάλεπτο γιατί διαφορετικό να είσαι στο 1-0 και να κυνηγάς την ισοπαλία και διαφορετικό στο 3-0.
Στο αμυντικό κομμάτι είδα βελτίωση. Ανταποκριθήκαμε και λειτουργήσαμε καλά. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε βελτίωση στην επίθεση. Όλα τα ματς που έρχονται είναι σημαντικά, ακόμη και οι προπονήσεις».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.