Σύμφωνα με πληροφορίες ο κόσμος του Ολυμπιακού εξάντλησε τα εισιτήρια για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι στο πλευρό της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή του Μουντιάλ και στη Superleague, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (21/12, 20:00).
Λίγες μέρες μετά τη νίκη με 4-1 επί του Ατρόμητου για το Κύπελλο Ελλάδος στο Καραϊσκάκη, οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται και στη «μάχη» του πρωταθλήματος και θέλουν μόνο τρίποντο για να ξεκινήσουν το δεύτερο μισό με τον καλύτερο τρόπο σε μια δύσκολη έδρα.
Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του στους «Ζωσιμάδες» θα έχει και τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος θα βρεθεί στις κερκίδες για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο πρώτο ματς μετά τη λήξη του Μουντιάλ και θα είναι ο 12ος παίκτης για το τρίποντο που είναι απαραίτητο.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν άλλα εισιτήρια για το αυριανό ματς, καθώς πωλήθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι η ερυθρόλευκη κερκίδα θα είναι γεμάτη.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.