Την αγάπη της για τον Λιονέλ Μέσιθέλησε να εκδηλώσει η Αντέλ!
Μετά την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Μουντιάλ και τη νέα μυθική παράσταση του Μέσι, η διάσημη Αγγλίδα τραγουδίστρια… τρελάθηκε με τον Pulga.
Συγκεκριμένα, η Αντέλ εμφανίστηκε στο σόου «Weekends with Adele» στο Colosseum at Caesars Palace του Λας Βέγκας. Και ανεβαίνοντας στη σκηνή η 34χρονη δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει την αγάπη της για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.
«Ευχαριστώ Θεέ μου που η Αργεντινή νίκησε στα πέναλτι. Σε αγαπώ Μέσι» φώναξε χαρακτηριστικά η Αντέλ για τον Pulga.
Δείτε το βίντεο:
?️ Adele: “Thank God Argentina won on penalties. I love you Messi, I love you!” pic.twitter.com/MmkDzIJKvx
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.