Σε μια σπουδαία πράξη προχωρούν Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους να ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ξεχωριστό σκοπό.
Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (9/12), όλα τα έσοδα του φιλικού που θα δώσουν οι δύο ομάδες το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19.00), θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Όλα τα έσοδα του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 19.00, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.
Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.
Ας μείνει αξέχαστος στα παιδιά, χάρη στην προσφορά όλων μας, ο φιλικός αγώνας της 10ης Δεκεμβρίου. Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις που θα κρατήσουμε φεύγοντας από το γήπεδο και στην ελπίδα που θα προσφέρουμε στις ψυχές των παιδιών.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague