Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Βέροια, που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την έναρξη της αναμέτρησης, κυρίως όσων αφορά την κατοχή της μπάλας, με τη Βέροια να προσπαθεί να ισορροπήσει, προσέχοντας ωστόσο και στα μετόπισθεν, κρατώντας των Ηρακλή μακριά από ευκαιρίες.
Στο 29ο λεπτό ο Ηρακλής, στην πρώτη του ουσιαστικά στιγμή στο ματς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Γιουμπιτάνα επιχείρησε το σουτ, ο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε, με την μπάλα ωστόσο να στρώνεται ξανά στον Βέλγο επιθετικό που σκόραρε για το 1-0.
Η Βέροια ξεκίνησε πιο δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης σχεδόν με το «καλημέρα» σας, όταν στο 48΄ο Φασίφης βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη στην αντεπίθεση και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, κάνοντας το 1-1. Ο Ηρακλής έψαξες το γκολ της νίκης και λίγο έλειψε να ξαναπάρει το προβάδισμα, με τον Παπαδόπουλο να λέει όχι στην κεφαλιά του Πατράλη στο 73′, με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το σφύργιμα της λήξης.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.