Ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του Τριφυλλιού στην αποψινή νίκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.
Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, είναι μεγάλη διπλή εβδομάδα για εμάς. Η άμυνα κέρδισε το παιχνίδι σήμερα. Θέλουμε να κερδίσουμε σερί παιχνίδια. Με τη Φενέρ δεν ήμασταν καλοί και θέλαμε να απαντήσουμε»
Από την πλευρά του ο Ντουέιν Μπέικον ανέφερε: «Μπορεί να μην έβαλα τα σουτ σήμερα, αλλά είχα κάποια καλά σημεία μέσα στο παιχνίδι. Ολοι σκόραραν σήμερα και βοήθησαν για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά την εβδομάδα, δεν πρέπει όμως να μείνουμε εδώ και να συνεχίσουμε».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».