Μεγάλες μάχες στο United Cup για Σάκκαρη και Τσιτσιπά
Η Ελλάδα θα λάβει μέρος στο United Cup που θα διεξαχθεί στο Περθ της Αυστραλίας (29/12 – 3/1) και στη φάση των ομίλων θα έχει ως αντιπάλους τη Βουλγαρία και το Βέλγιο.
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας σεζόν έχουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.
Οι δύο συμπατριώτες μας ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2022 και απολαμβάνουν τις διακοπές τους, πριν αρχίσουν την προετοιμασία τους για το 2023.
Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και η καλύτερη τενίστρια της χώρας μας μάλιστα θα ξεκινήσουν μαζί τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν, καθώς μαζί με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ και τον Μιχάλη Περβολαράκη θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο United Cup. Ένα τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Περθ της Αυστραλίας και θα ξεκινήσει στα τέλη Δεκεμβρίου, με την Ελλάδα να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Βουλγαρία (29-30/12) και το Βέλγιο (2-3/1).
Η χώρα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια του άλλου ομίλου, στον οποίο βρίσκονται οι Γαλλία, Κροατία και Αργεντινή, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στο United Cup:
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».